Bel ons: 0348 - 748 338

Zoek uw auto

Een selectie uit onze voorraad

Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V.

Welkom bij Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen bij ons staat u voorop en staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Dit uit liefde en gedrevenheid voor het vak.

Wij bieden u met zorgvuldigheid geselecteerde occasions tegen eerlijke prijzen met standaard 3 maanden huisgarantie, inruil van uw huidige voertuig is altijd mogelijk en ook financiering behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, want alleen een tevreden klant die telt!

Wij helpen u graag verder, zien wij u snel?

Voordelen

• Betrouwbaar
  • Eerlijke prijzen
  • Persoonlijke aandacht
  • Gedreven
  • Onderscheidend
  • Inruil van uw voertuig is altijd mogelijk
  • Alleen op afspraak geopend. 7 dagen per week, ook 's avonds.

Mercedes-Benz G-Klasse

400 CDI St.Wagon | 7 PERSOONS | TREKHAAK | SCHUIF/KANTELDAK | LEDER | CAMERA | STOEL/STUURVERWARMING | NAVI | CRUISE CONTROL | C

Financial Lease v.a. € 505,- p/m
Interesse in deze Mercedes-Benz G-Klasse?
Bel: 0348 748 338

Opties
    Interieur:
    • Achterbank neerklapbaar
    • Airco (automatisch)
    • Binnenspiegel automatisch dimmend
    • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
    • Elektrische ramen voor
    • Houtafwerking interieur
    • Verstelbare stuurkolom
    • Achterbank verwarmd
    • Armsteun voor
    • Cruise control
    • Elektrische ramen achter
    • Hoofdsteunen voor en achter
    • Lederen bekleding
    • Stuurwiel verwarmd
    • Voorstoelen verwarmd
    Exterieur:
    • All-season banden
    • Bumpers in carrosseriekleur
    • Dimlichten automatisch
    • Getint glas
    • Metaalkleur
    • Sperdifferentieel
    • Warmtewerend glas
    • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
    • Elektrisch schuif-/kanteldak
    • Lichtmetalen velgen 18"
    • Parkeersensor achter
    • Trekhaak
    • koplampreiniging
    Infotainment:
    • Autotelefoon voorbereiding
    • DAB ontvanger
    • Radio
    • Bluetooth
    • Navigatiesysteem
    Veiligheid:
    • Achteruitrijcamera
    • Airbag passagier
    • Airbag(s) hoofd voor
    • Anti Blokkeer Systeem
    • Airbag bestuurder
    • Airbag(s) hoofd achter
    • Alarmsysteem
    Overige:
    • COMAND APS radio/navigatiesysteem (ET4)
    • Reservewiel
    • Voorbereiding Handy incl. handsfreeset (EV8)
    • Metallic-lak (lak1)
    • Schuif-/kanteldak, elektrisch bediend (D27)
    • Voorstoelen met verwarming (H10)
    Opmerkingen

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. Inruil en financiering is mogelijk.
    Bezichtiging van automobielen alleen mogelijk op afspraak (7 dagen per week, ook 's avonds), neemt u voor meer informatie contact op met Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V. via telefoonnummer: 0348-748338 of per mail: info@nieuwkerkennieuwkerk.nl
    Disclaimer: Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V., kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

Wij helpen u graag verder, zien wij u snel?

U wenst uw nieuwe auto volledig of gedeeltelijk te financieren? Dit is heel normaal en gebeurd steeds vaker. Ook financiering voor zowel de particuliere als zakelijk klant regelen wij graag voor u bij Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen.

Binnen enkele seconden weet u al of uw nieuwe auto bereikbaar is, en na enkele dagen rijd u al in uw nieuwe auto.

Benieuwd naar uw maandbedrag? Bereken deze dan door middel van de financieringsmodule bij de advertentie of via deze link.

Plan hier uw route!

Bekijk locatie op Google Maps

Vragen en/of opmerkingen

Het formulier is succesvol verzonden