Bel ons: 0348 - 748 338

Zoek uw auto

Een selectie uit onze voorraad

Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V.

Welkom bij Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen bij ons staat u voorop en staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Dit uit liefde en gedrevenheid voor het vak.

Wij bieden u met zorgvuldigheid geselecteerde occasions tegen eerlijke prijzen met standaard 3 maanden huisgarantie, inruil van uw huidige voertuig is altijd mogelijk en ook financiering behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, want alleen een tevreden klant die telt!

Wij helpen u graag verder, zien wij u snel?

Voordelen

• Betrouwbaar
  • Eerlijke prijzen
  • Persoonlijke aandacht
  • Gedreven
  • Onderscheidend
  • Inruil van uw voertuig is altijd mogelijk
  • Alleen op afspraak geopend. 7 dagen per week, ook 's avonds.

Kia Sportage

1.6 GDI X-ecutive | TREKHAAK | CRUISE CONTROL | CLIMATE CONTROL | PDC | LMV 17'' | BLUETOOTH | ALL-SEASON BANDEN

Financial Lease v.a. € 125,- p/m
Interesse in deze Kia Sportage?
Bel: 0348 748 338

Opties
    Onderscheidende opties:
    • Cruise control
    • Lichtmetalen velgen 17"
    • electronic climate control
    Interieur:
    • Achterbank in delen neerklapbaar
    • Armsteun achter
    • Cruise control
    • Lederen stuurwiel en versnellingspook
    • Armsteun
    • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    • Elektrische ramen voor en achter
    Exterieur:
    • All-season banden
    • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
    • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
    • Lichtmetalen velgen 17"
    • Parkeersensor achter
    • mistlampen voor adaptief
    • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
    • Buitenspiegels verwarmbaar
    • LED dagrijverlichting
    • Metaal-/micakleur
    • Trekhaak
    Infotainment:
    • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    • Stuurwiel multifunctioneel
    • Radio-cd/mp3 speler
    Veiligheid:
    • Airbag bestuurder
    • Airbag(s) hoofd achter
    • Airbag(s) side voor
    • Anti Blokkeer Systeem
    • Hill hold functie
    • Airbag passagier
    • Airbag(s) hoofd voor
    • Alarm klasse 1(startblokkering)
    • Elektronisch Stabiliteits Programma
    • Isofix bevestiging voor kinderzitjes
    Overige:
    • electronic climate control
    • hoofdsteunen anti-whiplash
    Opmerkingen

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. Inruil en financiering is mogelijk.
    Bezichtiging van automobielen alleen mogelijk op afspraak (7 dagen per week, ook 's avonds), neemt u voor meer informatie contact op met Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V. via telefoonnummer: 0348-748338 of per mail: info@nieuwkerkennieuwkerk.nl
    Disclaimer: Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen B.V., kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

Wij helpen u graag verder, zien wij u snel?

U wenst uw nieuwe auto volledig of gedeeltelijk te financieren? Dit is heel normaal en gebeurd steeds vaker. Ook financiering voor zowel de particuliere als zakelijk klant regelen wij graag voor u bij Nieuwkerk & Nieuwkerk Automobielen.

Binnen enkele seconden weet u al of uw nieuwe auto bereikbaar is, en na enkele dagen rijd u al in uw nieuwe auto.

Benieuwd naar uw maandbedrag? Bereken deze dan door middel van de financieringsmodule bij de advertentie of via deze link.

Plan hier uw route!

Bekijk locatie op Google Maps

Vragen en/of opmerkingen

Het formulier is succesvol verzonden